Maria Vargai reality
Ako rýchlo predať byt? (1)

Keď je cena nastavená trhovo, ozvú sa prví záujemcovia do pár dní, no ak vám vám zavolá desať záujemcov do pár hodín, pravdepodobne predávate veľmi lacno. No a ak sa nikto neozve viac ako desať dní, zrejme bude cena veľmi vysoká. Tento fakt je síce pekný ukazovaťe, ale rozhodne to nie je ten správny postup, ako zistiť a určiť reálnu trhovú cenu predávaného bytu, či už v Prešove alebo inde.

Dobrou cestou nie sú ani "cenové experimenty", pri ktorých sa mení cena v inzeráta každý týždeň. Nielen, že to stojí zbytočne veľa času, ale riskujete dôveru kupujúcich, ktorí si inzeráty prechádzajú pravidelne. Spoľahnite sa, že záujemcovia sledujú veľmi pozorne realitné servery a všímajú si toho, kto s cenou hýbe hore a dole. Neskôr ich na prehliadke ťažko presvedčíte, že si za cenou svojho bytu pevne stojíte.

Presný odhad trhovej ceny, to je jednou so základných princípov poskytovania našich služieb v oblasti realitného obchodu a zároveň zásadným faktorom ovlyvňujúcim čas, za ktorý sa nehnuteľnosť predá. Naši makléri určia cenu podľa cenových máp a údajov z katastra. Dozviete sa, za koľko sa v poslednej dobe predali podobné nehnuteľnosti vo vašej lokalite. V inzercii potom nastavíme trhovú cenu správne hneď na prvýkrát a môžeme očakávať, že sa realitný obchod nezasekne a byt (či iná nehnuteľnosť) sa predá naozaj rýchlo. Neverete realitným mýtom, ale radšej zverte svoj dôležitý obchod do našich skúsených rúk

Táto stránka používa súbory cookies, aby Vám ponúkla lepší zážitok z jej prezerania. Používaním tejto stránky, bez vypnutia cookies vo Vašich nastaveniach prehliadača, súhlasíte s ich používaním. (viac informácií)