Maria Vargai reality
Virtuálny homestaging

Skúsenosti realitných maklérov nám isto dajú za pravdu, keď povieme, že väčšina záujemcov o nehnuteľnosti nemá prílišnú priestorovú predstavivosť. Prídu na obhliadku a zdajú sa im miestnosti primalé alebo zlého tvaru, nevedia si predstaviť, že by ju dokázali dobre a efektívne využiť podľa svojich potrieb.

Menej záujmu aj napriek predošlej investícii

 

Vďaka tomu sa môže stať, že byt či dom nechcú iba z tohto dôvodu, hoci, keby v ňom skúšali bývať alebo keby ho videli zariadený a obývaný, zdal by sa im vhodnejší pre ich budúce bývanie. Z tohto dôvodu „prázdne“ a nezariadené, či nepekne alebo nevhodne zariadené nehnuteľnosti ťahajú za kratší koniec. A s nimi nie len realitný maklér, ale ešte aj predávajúci, hoci možno pred pár týždňami investoval do nových omietok, malieb, či dokonca podláh a okien. Ako si s týmto problémom poradiť?

 

Odpoveďou je virtuálny homestaging

 

Keď v našej realitnej kancelárii v Prešove máme problém, vždy ho aktívne riešime, hľadáme najlepšie spôsoby, ako si s ním poradiť. Práve preto sme pred nedávnom uviedli pre našich klientov službu virtuálneho homestagingu. Ako to funguje? Veľmi efektívne – nafotíme miestnosti vnútri nehnuteľnosti a pomocou softwaru v počítači, šikovnej aplikácie na zariaďovanie, virtuálne doplníme do miestnosti chýbajúci nábytok, tkaniny, koberce a dekorácie. Výsledkom je fotografia na nerozoznanie od reality, ktorá ukazuje príklad, ako by mohla byť nehnuteľnosť pekne a prakticky zariadená. Záujemca si tak hneď dokáže vizualizovať, že v spálni sa pohodlne vojde posteľ, komoda, vstavaná skriňa a že môže pôsobiť útulne, hoci dnes sú to len holé steny.

Virtuálny homestaging

Čo musí urobiť klient?

 

Nič. Služba je v cene odmeny za predaj nehnuteľnosti a nemusí sa trápiť ani s návrhom. Sledujeme trendy v interiérovom designe a využívame dlhoročné skúsenosti s klasického homestagingu, ale aj služby zariaďovania bývania a domácnosti, ktoré sme v minulosti robili pre klientov v zahraničí. Nemohli byť piramo na mieste, takže naša realitná kancelária tu v Prešove pre nich celé budúce bývanie na diaľku celé zabezpečila – nie len kúpu bytu, či domu, ale aj jeho vybavenie a zariadenie interiéru.

 

Homestaging je konkurenčná výhoda

 

Klient našej kancelárie v Prešove pri predaji získava náskok pred ostatnou ponukou obdobných nehnuteľností aj vďaka virtuálnemu homestagingu, ktorý o celý stupeň zlepší budúcu prezentáciu ponuky na inzertných portáloch. Tlačové výstupy z tejto aktivity potom pomáhajú maklérovi aj priamo na mieste v momente obhliadky, kedy si záujemca môže pozrieť ako by mohlo jeho bývanie (teda nie len holý byt, či dom) vyzerať v budúcnosti, keď si ho kúpi. Výsledkom je teda rýchlejší a efektívnejší predaj vďaka ukážke plného potenciálu nehnuteľnosti.

Fotogaléria

Ukážka virtuálneho homestaginu, ako ho robím u nás, v realitnej kancelárii v Prešove
Pred a po aplikácii virtuálneho homestagingu, ktorý má naša realitná kancelária Prešov ako službu klientom
Pohľad na miestnosť predtým (po nafotení) a teraz (po vizualizáci). Takto to robíme v Maria Vargai, realitná kancelária Prešov
Ako by mohla vyzerať budúca obývačka? V našej realitnej kancelárii v Prešove takto záujemcovi ukážeme možnú víziu budúceho bývania
Záujemcom ukážeme pomocou virutálneho homestaginu vizualizáciu miestnosti v nehnuteľnosti.
Táto stránka používa súbory cookies, aby Vám ponúkla lepší zážitok z jej prezerania. Používaním tejto stránky, bez vypnutia cookies vo Vašich nastaveniach prehliadača, súhlasíte s ich používaním. (viac informácií)