Maria Vargai reality
Homestaging

"Homestaging" rozhoduje o prvom dojme, ktorý urobí interiér nehnuteľnosti na klienta. Stáva sa tak pomyselnou „chémiou“, ktorá musí prebehnúť medzi budúcim majiteľom a predávaným bytom, či domom. Dobrý homestaging skracuje dobu predaja nehnuteľnosti a môže prispieť aj k výhodnejšej cene. Ak sa vám niečo páči, už toľko nepremýšľate o zľavách.

Čo to teda je homestaging a ako sa správne robí? Môžeme ho definovať ako dôkladnú (technickú a estetickú) prípravu predávanej nehnuteľnosti na predaj.

Ako presne pomôže predaju homestaging, ak si naozaj dáte záležať?

  • Homestaging realizovaný skúsenými odborníkmi ukáže nehnuteľnosť v najlepšom možnom svetle – prednosti zdôrazní a nedokonalosti ponechá nenápadné.
  • Homestaging je nástrojom pre efektívny spôsob prezentácie interiéru nehnuteľnosti tak, aby vzbudil predstavu, ako by mohol v budúcnosti vyzerať. Majiteľ tak získava predstavu domova. Zároveň pracuje s priestorom a pri správnej voľbe a rozmiestnení nábytku zamedzí pocitu prázdnych miestnotí alebo naopak preplneného malého priestoru.
  • Zinscenovaný domov pomáha k vytvoreniu oveľa pôsobivejšiích fotografií pre účely inzercie, ktoré tak nalákajú viac potenciálnych kupcov k prehliadke.
  • Homestaging premieňa technické vnímanie nehnuteľnosti na pocit, ktorý často vo finálne rozhoduje o nákupe.
  • V dnešnej dobe je tu dokonca možnosť virtuálneho homestagingu, vytvoreného pomocou kvalitnej aplikácie

Výsledkom je potom rýchlosť obchodu, lepšia pozícia na cene a vzbudenie skutočného záujmu u kupujúcich. Zvážte, či by ste bez skúseností zvládli spraviť profesionálny a „fungujúci“ homestaging alebo či nie je rozumné túto aktivitu zveriť profíkovi. 

Kto si chce predať nehnuteľnosť sám, väčšinou nemá zdroje a skúsenosti na tak kvalitný homestaging.
 

Napíšte nám

Fotogaléria

Ukážka homestagingu. V našej realitnej kancelárii je to prirodzená súčasť predaja nehnuteľnosti
Homestaging v našej realitnej kancelárii robíme už roky
Naša realitná kancelária v Prešove dokáže pre vás zabezpečiť profi homestaging
Homestaging, ktorý robíme v našej realitnej kancelárii v Prešove nám pomáha spraviť nehnuteĺnosť oveľa atraktívnejšou
Táto stránka používa súbory cookies, aby Vám ponúkla lepší zážitok z jej prezerania. Používaním tejto stránky, bez vypnutia cookies vo Vašich nastaveniach prehliadača, súhlasíte s ich používaním. (viac informácií)